2234063414 Δρυμαία, Αμφίκλεια defthim8@yahoo.gr
hero image


 

Τεχνικό Γραφείο Δημήτρη Ευθυμίου
Τεχνική Εταιρεία Ελέγχου - Μελέτης - Εφαρμογής Εξειδικευμένων Λύσεων &  Διαχείρισης Τεχνικών Έργων - Δρυμαία Αμφίκλεια

 

Το γραφείο ιδρύθηκε το 2000 και στην αρχή παρείχε υπηρεσίες, σε Τεχνικές Εταιρείες Δημοσίων Έργων, όπως η εκπόνηση των  απαραίτητων μελετών εφαρμογής και η επίβλεψη της κατασκευής έργων που αναλάμβαναν οι εταιρείες αυτές, έχοντας έτσι συμμετάσχει ενεργά στην ολοκλήρωση έργων Υδραυλικών (Αρδευτικά, Αποχετεύσεις λυμάτων & ομβρίων, Διευθετήσεις χειμάρρων), Οδοποιίας (Γέφυρες, Τεχνικά, Κόμβοι), Οικοδομικών (Συγκροτήματα κατοικιών, Μονοκατοικίες, Πισίνες), Σιδηροδρομικών (Σήραγγες) και Βιομηχανικών (Κατασκευές στην Αλουμίνιο της Ελλάδος και ΛΑΡΚΟ).

Από το 2007 το γραφείο εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αμφίκλεια Φθιώτιδος δραστηριοποιούμενο πλέον εκτός των παραπάνω και με την Έκδοση Οικοδομικών Αδειών, Διαφόρων Τοπογραφικών Εργασιών καθώς και την Ανέγερση – Επισκευή –Ανακαίνιση – Διαρρύθμιση κατοικιών, καταστημάτων και διαφόρων άλλων κτιρίων.

 

 

     
     
 

Το Τεχνικό Γραφείο αναλαμβάνει:

  • Εκπόνηση όλων των απαραίτητων μελετών για την Έκδοση Οικοδομικών Αδειών νέων κτιρίων ή επεκτάσεων και προσθηκών υπαρχόντων (π.χ. Κατοικιών, Καταστημάτων, Βιοτεχνικών-Βιομηχανικών) καθώς και πλήθους εγκαταστάσεων (π.χ. Φ/Β, Κτηνοτροφικών, Αγροτικών) .
  • Εκπόνηση όλων των απαραίτητων μελετών για την Νομιμοποίηση και Αλλαγή Χρήσης υπαρχόντων κτιρίων και εγκαταστάσεων.
  • Τοπογραφικές εργασίες με σύγχρονα γεωδαιτικά και δορυφορικά μέσα μεγάλης ακριβείας.
  • Ενεργειακές επεμβάσεις αναβάθμισης – Επισκευές – Διαρρυθμίσεις – Ανακαινίσεις κτιρίων με έμπειρα συνεργεία όλων των ειδικοτήτων.
  • Ανέγερση νέων κτιρίων και εγκαταστάσεων με έμπειρα συνεργεία.

 

Βασικοί στόχοι μας είναι:

  • Ο σχεδιασμός καλαίσθητων, λειτουργικών και μέγιστης ενεργειακής απόδοσης χώρων και εγκαταστάσεων πάντα όμως με πλήρη σεβασμό  των αναγκών του κάθε πελάτη.
  • Η άριστη ποιότητα κατασκευής με σεβασμό στο περιβάλλον και την ποιότητα ζωής.
  • Η απόλυτη συνέπεια σε όλα τα στάδια των εργασιών.